TURTLE WAX > HYBRID SOLUTION > Препарат за керамична защита на автомобила
 


ПРЕПАРАТ ЗА
КЕРАМИЧНА ЗАЩИТА
НА АВТОМОБИЛА

Turtle Wax HYBRID SOLUTIONS CERAMIC SPRAY COATING

ОПИСАНИЕ
Супер хидрофобните и SiO2 (силициев диоксид) полимери осигуряват повърхност устойчива на химикали и отблъскваща водата; защита с дълготраен ефект до 12 месеца; синтетичните вакси придават блясък и дълбочина на цвета.
ЗАБЕЛЕЖКА:
Може да се използва върху екстериора - джанти, стъкла, фарове и пластмаси. Да не се използва върху гюруци на кабриолети.
Използвайте HYBRID SOLUTIONS CERAMIC 3IN1 DETAILER и HYBRID SOLUTIONS CERAMIC WASH&SHINE за да поддържате нивото на блясък и защита.
разфасовка: 500 мл
арт. номер: FG53342
НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Измийте и подсушете автомобила. Разклатете опаковката добре. Не използвайте повече от указаното количество. Две впръсквания са достатъчни за един елемент (капак, врата, покрив…). Нанесете с чиста, сгъната микрофибърна кърпа. Използвайте отделна микрофибърна кърпа за да премахнете остатъците. При необходимост сгънете кърпата. Оставете да се втвърди за 24 часа. Осигурете 12 месеца защита на боята като нанесете втори слой.
За най-добър резултат повърхността трябва да е чиста, без видими следи от оксидация и повърхностни замърсявания.  При необходимост предварително полирайте автомобила. Използвайте влажна кърпа за да премахнете петна и остатъци.


2000-2019© Бомар България. Всички права запазени.