TURTLE WAX > HYBRID SOLUTION > Полирпаста обогатена с графен
 


ПОЛИРПАСТА ОБОГАТЕНА С ГРАФЕН
Turtle Wax HYBRID SOLUTIONS PRO GRAPHENE INFUSED FLEX WAX

ОПИСАНИЕ
FLEX WAX е спрей полирпаста обогатена с графен, която създава плътна защита на автомобила. Ние вземаме истински графен чрез процес, който произвежда стабилна течна дисперсия на графенови атоми, които са прозрачни и не се разделят. Тази полирпаста ви осигурява невероятен блясък, устойчива на химикали и водоотблъскваща повърхност, заедно с повишена UV защита и хлъзгавост, която не позволява на водата и замърсяванията да полепнат.
разфасовка: 680 мл
арт. номер: FG 53706
НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Разклатете добре. Боята трябва да е без окисляване и повърхностни замърсявания. Измийте автомобила и го изплакнете обилно.  Използвайте HYBRID SOLUTIONS PRO 1&DONE COMPOUND CORRECT&FINISH за да премахнете несъвършенства на боята преди да нанесете пастата.
ОПЦИИ ЗА НАНАСЯНЕ:
ОСНОВНО ПОКРИТИЕ: Подсушете автомобила. За да започнете да изграждате дълготрайна основа, нанесете 2 впръсквания на елемент (капак, врата, покрив…). Нанесете с чиста, сгъната микрофибърна кърпа. Използвайте отделна микрофибърна кърпа за да премахнете остатъците. При необходимост сгънете кърпата. Използвайте влажна микрофибърна кърпа за да премахнете остатъчни петна. Оставете да се втвърди за 24 часа преди да измиете автомобила. Подготовката на боята, климатът и правилната поддръжка ще повлияят на дълготрайната производителност. Нанесете допълнителен слой, ако е необходимо.
Поддържане на покритието за целогодишна защита: След измиване и изплакване, върху все още мокър автомобил, нанесете 2 впръсквания на елемент. Подсушете с кърпа всички обработени повърхности. Или използвайте машина за измиване под налягане, разнесете и изплакнете пастата, като започнете от покрива. Подсушете с кърпа всички остатъчни капки вода. Използвайте влажна микрофибърна кърпа, за да премахнете остатъчни петна.
ЗАБЕЛЕЖКА: Може да се използва върху екстериора – джанти, стъкла, гуми и пластмаси. Съвместима с всички предишно нанесени пасти и вакси. Не втвърдява микрофибърните кърпи. Да не се използва върху гюруци на кабриолети и където не е желана хлъзгава повърхност.

2000-2019© Бомар България. Всички права запазени.